Spille systemspil i Viking Lotto

Tips til at spille Vikinglotto

Viking Lotto er den mest fremragende måde at underholde sig selv på, og der er utallige fans verden over, der elsker at se kuglerne danse rundt inden i den store, gennemsigtige kuppel, når numrene trækkes.

Det siger sig selv, at lotto er en form for spil, hvor du ikke selv har nogen form for indflydelse på, hvordan kuglerne trækkes, så der findes ikke nogen måde, du kan påvirke udfaldet af spillet på. 

Gevinsterne er store af den samme årsag, og Viking Lotto blev indført som erstatning for en af Danmarks mest populære former for spil Onsdags-Lotto.

Da det skete, var det med henblik på at øge puljen i Lotto markant, da tiden var løbet fra at have et rent dansk lotto, og hvorfor så ikke gå ind i et nordisk samarbejde? Det har jo fungeret så godt i forbindelse med Melodi Grand Prix, fodbold og samhandel mellem de skandinaviske lande, helt tilbage til Kalmarunionens tid. 

Så derfor blev Viking Lotto etableret tilbage i 2017, og det har været til stor glæde for fans af lotto i både Danmark, Grønland, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Litauen, Slovenien og Letland. Når en pulje har nået den størrelse, så bliver det endnu mere attraktivt.

For at vinde den helt store gevinst i Viking Lotto, så skal du forsøge at ramme 6 tal ud af 48. Dette er naturligvis ikke bare lige sådan, men med systemspil, så får du øget dine chancer for at komme ud af onsdagen med en gevinst. Nedenfor kan du læse lidt om de forskellige former for systemspil, du kan finde. 

Hvorfor skal jeg spille systemspil?

Lotto er i sig selv ikke et spil, hvor du kan bruge dine evner som spiller. Tilfældigheden råder og jo færre, der spiller på de numre, du har valgt, jo større bliver gevinsten, hvis det alene bliver de numre, der udtrækkes. 

Men der er en anden måde, du kan komme tættere på den store gevinst, nærmere bestemt tre forskellige former for systemspil. Forskellen på de tre spil kan du læse om længere nede på denne side. 

Systemspil er en måde at øge sine chancer for at vinde på, ved at du køber flere tilfældigt genererede rækker, dermed at du ikke selv skal finde på de tal, der trækkes.

Dette kan gøres på flere måder, og der skal tænkes i eksponentielle tal her. Jo flere rækker, du spiller, jo større bliver sandsynligheden for at du vinder. Dette gør du selv, om du så selv vil sætte et par lykketal ind, eller om du helt overlader numrene til tilfældighedernes spil. 

Andre foretrækker at spille i såkaldte andelsforetagender. Ved at spille i sådanne gør du sådan set det samme, som man gør i mange Lotto klubber. Men det her er bare i en meget større målestok. Det forøger selvsagt dine chancer for at vinde, men du skal lige så selvsagt dele det med alle de andre i dit andelsforetagendet. Dette kan virke som en afskrækkende faktor for mange, men man skal tænke på det som en investering, der skal give afkast, men som vil gøre det i et langsommere tempo, end hvis du spiller selv. 

Når du spiller i et andelsforetagende, så vil du også kunne støde på, at der er forskellige størrelser af investeringer. Altså kan nogen i dit andelsforetagende skyde flere penge i end andre, hvorfor de også får en større del af kagen, hvis den store gevinst skulle gå hjem. 

Dette er sund logik, og en af årsagerne til at systemspil er egnede for både erfarne spillere af Viking Lotto samt nybegynderne inden for det.

Når du spiller i systemer, så får du større chance for at vinde, hvis du spiller på flere tal. Her spiller du nemlig på flere rækker i trækningen. Siden hver række genereres ud fra det samme interval af numre, så giver dette dig også mulighed for at vinde endnu flere gevinster!

Det er derfor, at systemspil også tiltrækker mange, mindre faste Viking Lotto spillere, da det hermed bliver noget nemmere at hive sig lidt ekstra lommepenge i land. 

Nem tabel for systemspil

Dine valgte tal (Hovedtal + Viking-tal) Antal rækker, du spiller, som er med i trækningen

7 + 1 7

7 + 2 14

8 + 1 28

7 + 8 56

8 + 3 84

8 + 4 112

9 + 2 168

8 + 8 224

10 + 2 420

Der findes flere former for lotto systemer, der kan anvendes til at spille med hos Viking Lotto. I det følgende vil vi prøve at beskrive forskellene på de forskellige Viking Lotto systemer for dig, så du får et overblik for, hvori forskellene ligger på de tre typer Viking Lotto systemer. 

Matematiske lotto systemer

Når du spiller de såkaldt matematiske lotto systemer, så vil du altid være sikret en gevinst, deraf navnet. Det sikrer dig, at der vil være et afkast, uanset hvad trækningen bliver, da du spiller samtlige kombinationer. Dette er selvfølgelig tiltrækkende, men det er også klart den dyreste måde at spille på, så selvom der findes mange, som benytter sig af at spille matematiske lotto systemer, så er det ikke nødvendigvis noget, vi vil anbefale. 

 

For godt nok så vinder du afgjort en gevinst hver gang, men du må så også leve med, at de ikke nødvendigvis er store, gevinsterne, samt at meget af spændingen ryger på denne led. 

Men hvis man har det økonomiske overskud til at spille på matematiske lotto systemer, så er det selvfølgelig en nem måde at sikre sig, at man vinder på Viking Lotto.

Reducerede lotto systemer

Når du spiller på reducerede lotto systemer hos Viking Lotto, så får du her en hjælpende hånd fra Danske Spil, der jo som bekendt er dem, der udbyder Viking Lotto. Her har de udpeget nogle af de rækker, der ligger tætteste op af hinanden og derpå fjernet nogle af dem fra det system, du spiller, og derefter sørget for at udvælge nogle af de rækker, som giver dig bedst mulighed for at få en gevinst. 


Hvis man spiller på et reduceret lotto system og har held i sprøjten med at finde de syv vindertal i trækningen i Viking Lotto, så er du garanteret at have fem rigtige. Men siden at systemet her er reduceret, så betyder det ikke, at du er garanteret at have syv rigtige. Det er her, at det trækker lidt ned for systemet, men det er til gengæld klart billigere at spille på et reduceret system, end det er at spille på matematiske lotto systemer. 

 

Du kan finde en liste over de reducerede systemer, som Danske Spil aktuelt tilbyder, på deres hjemmeside. Disse vil blive justeret med visse mellemrum. 

Chance lotto systemer

Her overgiver du endnu flere af dine chancer for gevinst til tilfældet. Det betyder, at du her spiller på væsentligt flere tal, end du gør på de to andre systemer nævnt ovenfor, men hvis du rammer de syv vindertal, så vil der være virkeligt gode chancer for, at du også kan få dig en gevinst. 

 

Det er værd at huske på, at denne slags systemer ikke alene er noget, der kan bruges til Viking Lotto, men også til andre former for lotto, hvad enten de udbydes af Danske Spil eller nogle andre udbydere af lotteri. Hvad er så den reelle forskel på de tre slags systemer?

Med disse tre forskellige slags Lotto systemer er du altså garanteret tre forskellige former for sandsynlighed for, at du vinder en gevinst. De billigste systemer starter ved 32 kr. hos stort set samtlige udbydere af lotto, og hvis du går op at spille de matematiske systemer, så koster det til gengæld flere tusinde kr. 

 

Men i sidstnævnte tilfælde er du under alle omstændigheder sikret, at du får en gevinst, så her er det bare om at håbe på, at der ikke er for mange andre, der rammer de rigtige tal, da du i dette tilfælde får en væsentligt mindre gevinst, end hvis du er en del af et fåtal.

Konklusion om systemspil

Systemspil er den matematisk klogeste måde, du kan optimere dine chancer for en gevinst på både Viking Lotto samt alle andre former for lotto. Hvis du spiller i et andelsforetagende, så spiller du helt op til 1.000 rækker i samarbejde med andre, så her forøges dine chancer for at få gevinst i Viking Lotto markant.

Førstepræmien på Viking Lotto er altid på mindst 19 millioner, men puljen kan nå helt op på maksimalt 220 millioner kr. hvis førstepræmien overføres tilstrækkeligt mange gange fra den ene uge til den næste. Hvis du vil være sikker på, at du aldrig går glip af at spille på Viking Lotto, så tilmeld dig et Viking Lotto Plus program. 


Hermed spilles dine tal automatisk hver uge, sådan at du ikke skal bekymre dig om at huske det fra den ene uge til den næste. Med Lykke Viking Lotto, så skal du selv vælge enten et Viking tal eller et hovedtal, som derpå vil være repræsenteret på din kupon hver uge. På denne måde sikrer du dig, at lykkens gudinde altid vil have et særligt godt øje til netop dit tal måske?