Eurojackpot

Tips til at spille Vikinglotto
Eurojackpot, der blev lanceret i 2012, er den største pengepræmie, man kan vinde i et fælleseuropæisk lottospil. Det, der gør førstepræmien gigantisk er, at det spilles mellem flere lande, hvilket selvfølgelig gør sandsynligheden for at vinde mindre, men rammer man plet, så er gevinsten langt større end ved lokale lotterispil. I 2021 vandt en dansker 300 millioner kroner på et lucky strike. En sum der kan forvandle livet totalt, noget de fleste går og drømmer om.

Eurojackpot - flere varianter

Der findes flere varianter af Eurojackpot. Du kan enten lade systemet vælge tallene med Lyn Eurojackpot, eller vil du selv afgøre hvilke tal, der skal i spil, så er det Vælg Selv Eurojackpot, du skal vælge.

Har du dine egne lykketal, som du vil sikre kommer med, så skal du vælge at spille Lykke Eurojackpot. Med Eurojackpot Plus går din gevinst automatisk ind på din konto via betalingsservice.

Eurojackpot er en populær måde at spille på, men spiller man online, er det en god idé at sætte sig ind i tingene. Eksempelvis at vurdere risiko, og sætte sig ind i sandsynligheden for at vinde, inden man satser.

Trækninger og puljer

Der er sket en række ændringer i 2022. Som noget nyt vil der fremover være to ugentlige trækninger i Eurojackpot således, at der nu trækkes hver tirsdag og fredag. Udløses puljen ikke, går den videre mellem hver trækning.

Til forskel fra vikinglotto hvor 1. præmiepuljen er min. 19 millioner, så er den min. 63 millioner kroner i Eurojackpot. Højeste pulje er steget fra 570 millioner kroner til 750 millioner. Antallet af stjernetal er ændret fra 10 til 12 mulige og gør sandsynligheden for at vinde mindre. Rækkeprisen holdes stadig uændret på de 15 kroner.