Lotto systemer

Sådan indløser du Vikinglotto gevinster

Når vi spiller terningspil med en ganske almindelig sekssidet terning, accepterer vi, at alle udfald er lige sandsynlige. Men når det kommer til Lotto-tal er vi nogen, der alligevel kaster sig over sandsynlighedsudregning og strategier i håb om at øge vinderchancen. Der findes flere forskellige strategier og Lotto systemer på nettet, men da alle rækker er lige sandsynlige, påvirker det umiddelbart ikke chancen for at vinde, men måske nærmere hvor meget vi kan vinde.

Store som små Lotto systemer

Der findes op til flere forskellige systemer, som kan købes på nettet fra små beløb til store penge. Systemerne kan både bruges til Lotto, EuroJackpot og vikinglotto.

Dyrest er de Matematiske lotto systemer. Her spilles alle kombinationer, og giver fuld sikkerhed for at vinde, med det antal man har rigtige. Med Reducerede lotto systemer, er du garanteret gevinst på mindst 5 rigtige, hvis du har de 7 vindertal i opstillingen rigtige.

Med Chance lotto systemer har du mulighed for, at spille på rigtig mange tal. Du har dog ingen garanti for præmie, men vil næsten altid få gevinst, hvis de 7 vindertal i opstillingen er rigtige. Systemerne kan købes fra 32 kroner og helt op til adskillige tusinde kroner.

Find unikke rækker

For at blive en god lotto-spiller skal man være god til at gætte, hvad alle andre spiller og så spille noget andet. Måske tænke lidt ud af boksen, eller måske i virkeligheden vælge helt tilfældige tal.

Lader man tilfældigheder styre tallene i sin lotto-række, frem for at finde på talsystemer og kombinationer, som mange andre måske også har tænkt over, så er chancen for at vinde den store gevinst alene langt større. Så man ikke skal dele præmiesummen med en masse andre, hvis dagen skulle komme, hvor man har held i lotto.