Tips til at spille Vikinglotto

Tips til at spille Vikinglotto

Hvis man ønsker at spille lotto og prøve, om man kan vinde en skilling til at forsøde tilværelsen, er der flere forskellige typer af spil og lotto, man kan prøve. Her i artiklen ser vi nærmere på Vikinglotto, og vi giver dig gode tips. Læs med her, hvis du har lyst til at prøve kræfter med dette populære spil.

Dette spil har efterhånden en del år på bagen, for det så dagens lys så langt tilbage som i 1993, hvor det var en fællestrækning mellem flere af de nordiske lande. Senere kom også flere europæiske lande til, og siden dengang har Vikinglotto ikke set sig tilbage.

Køb flere kuponer

Næsten uanset hvilket lotteri, der er tale om, gælder det, at jo flere lodder eller kuponer, man køber, jo større vinderchancer har man. Det er logik for de fleste. Mange nøjes med at købe en enkelt kupon, men hvis du vil forøge dine chancer, kan du altså en gang i mellem vælge at skeje ud og købe en ekstra kupon. Køber du to kuponer i stedet for én, har du fordoblet dine chancer for at vinde, og det kan man altså overveje, hvis man vil hjælpe sit held lidt på vej.

Start et online-abonnement

Vores andet tip handler om at spille på abonnement fremfor at gå ned i kiosken og købe en kupon, som du udfylder hver uge. Når du spiller på abonnement, kører det hele automatisk, og du behøver ikke tænke på at huske at få købt dine kuponer, for det sker helt automatisk, og pengene bliver automatisk trukket fra din konto. Det kan man vælge, hvis man ikke orker at rode med at få købt kuponer men stadig gerne vil være med.

Opbevar din Vikinglotto kupon på et sikkert sted

Vælger du at købe kuponer, er det vigtigt, at du opbevarer dem et sikkert sted. Det er en dårlig idé at have sine kuponer i bukselommen, for da kan det ske, at de kommer med en tur i vaskemaskinen, og så er de ødelagt. Hvis der var tale om den helt rigtige talkombination og dermed den store gevinst, ville ærgrelsen næsten ikke være til at klare, hvis man kun kunne fremvise en plaskvåd, forvasket og iturevet kupon, som naturligvis ikke gælder.

Det kan derfor være en fordel at beslutte sig for et sted derhjemme, hvor man altid opbevarer sine lottokuponer. Det kan være i sin skrivebordsskuffe eller måske i en køkkenskuffe. Uanset hvor man vælger at opbevare sine kuponer, skal det være et sted, man kan huske, og herudover kan man med fordel, som det første når man kommer hjem fra kiosken, lægge kuponerne på det valgte sted.

Huske at tjekke tallene

En meget vigtig ting at holde sig for øje, når man spiller lotto, er at huske at tjekke tallene. I en travl hverdag kan man komme til at glemme det, men da man jo har købt kuponen i håb om at vinde, vil det være tosset ikke at tjekke tallene, og her skal man være klar over, at man ikke kan vente for evigt med at tjekke tallene, for overskrides indløsningsfristen, er gevinsten tabt. Her kan man lave en rutine og tjekke tallene hver uge, når de trækkes, så man ikke skal gå og huske på at få det gjort og potentielt glemme det.

Spil forsvarligt

Endelig er det, lige som det er tilfældet med al form for spil, værd at være opmærksom på at spille forsvarligt og ikke bruge alle sine penge på lottokuponer. Spil skal være hygge og underholdning, og for at sikre sig, at det bliver ved at være det, kan man med fordel prøve at holde snor i sig selv og på forhånd beslutte sig for, hvor meget man vil spille for hver måned. Ved at lave nogle regler for sig selv i forhold til spil, risikerer man ikke at komme ud i afhængighed og andre ubehageligheder men kan bevare glæden og hyggen ved spillet.